|
 |
|
 |
Forum |
 |
|
 |
Object
Brak pozycji do wyświetlenia.
|
| Bogusław Nowicki |
|
,,Bogusław Nowicki - jeden z najpopularniejszych wykonawców "piosenki autorskiej" lub "piosenki z tekstem", który to tytuł wymyślił on sam dla swojej radiowej audycji. Wydał już wcześniej dwie płyty: "Ballady" i "Oceany". Czas na trzeci album z autorskimi piosenkami Bogusława Nowickiego,,To fragment zacytowanego tekstu o Bogusiu Nowickim zamieszczonego na stronie internetowej PIK.Tak się złozyło że w latach 90 tych wspólpracowałem z Bogusiem realizując dzwiękowo Jego audycje w RdC Regionalnej Rozgłośni PR w Warszawie.Boguś jest artystą niezwykłym,i nie ukrywam że zawsze z biciem serca czekałem na jego wizyty w Studiu RDC,zanim jednak zasiadł przed mikrofonem, to zwykle wbiegał do reżyserki z rozwianym włosem ze stertą taśm archiwalnych/tak wtedy jeszcze czasami grało się z taśm/na których to najczęściej były nagrania Live z koncertów kabaretowych.Rysiu dzisiaj też nie mam czasu szybko zakladaj pierwszą taśmę, którą pytam, no tę z dołu odpowiada,i ,,wpusć,, mnie na oklaskach.Bogus ale ta taśma zaczyna się muzyką!To na pierwszych jakie usłyszysz,ok zacząłem nagranie i czekałem na oklaski!Pozdrawiam R.R. |
| ~Ryszard |
| pokaż drzewo |
| tytuł |
Data dodania |
| tytuł |
Data dodania |
| treść |
| autor |
|
|
|
 |