Wyszukiwarka
Znalezione informacje z "kuchnia"
Kartofle tłuczone, żytni chleb i duże ciastka ze smalcem [KUCHNIA PIKA, CZYLI PIEPRZ I KARTOFLE]
2018-04-19Co jadano kiedyś na Pomorzu Zachodnim - opowiada Radosław Kożuszek w autorskim cyklu Iwony Muszytowskiej-Rzeszotek „Kuchnia PiK-a, czyli Pieprz i Kartofle”. Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Kuchnia PiK-a
2013-11-10„Kuchnia PiK-a” to cotygodniowy magazyn pełen kulinarnych doznań - smaków regionalnych, polskich, europejskich i światowych. W „Kuchni PiK-a” gościmy ponownie Radosława Kożuszka, który wielokrotnie już… Czytaj dalej »
Boliwia - Kuchnia i charakterystyka społeczna
2018-02-19Mięso lamy jest rarytasem, kurczak pod każdą postacią to codzienny posiłek. Tak wyglądają zwyczaje żywieniowe w Boliwii, która jest niejednorodną mieszanką kulturową i społeczną. To 5 kraj odwiedzony przez naszą redakcyjną… Czytaj dalej »